Paarden 

 

             

Paarden

____________________________

Klik hier om Paarden Reportage Foto's te bekijken

 

De Locatie

Een mooie locatie kan de foto net een extra wouw effect geven, ik weet zelf een aantal mooie fotolocaties te vinden. Natuurlijk mag je ook zelf een locatie uitzoeken, hoe mooier de locatie, des te mooier de foto's zullen worden. Denk hierbij aan prachtige bomen op de achtergrond, bloemen, bossen, een mooie tuin, de heide, etc.

Voor een BlackShoot of GoldShoot is vaak een ingang van een ruime donkere stal een goede locatie.  

 

Weersomstandigheden

Omdat de fotoshoot altijd buiten zal plaats vinden zijn we afhankelijk van het weer. Bij regen, storm, onweer zal de fotoshoot niet doorgaan. Ik kijk altijd een dag van te voren wat de weersvoorspelling zal zijn, mocht het erg slecht zijn dan spreken we een nieuwe datum af. 


​Voorbereiding

​Zorg ervoor dat het paard voor de fotoreportage goed getoiletteerd en schoon is. De manen van het paard mogen los blijven. Kledingadvies

Kleuren die altijd mooi staan op een foto zijn wit/creme, pastel tinten, donker groen, donker rood. Een lange jurk geeft een mooi romantisch beeld. Voel je je hier totaal niet prettig bij dan is het natuurlijk geen probleem als je een jeans aandoet met een top in 1 van bovenstaande kleuren. Ik adviseer om geen felle kleuren of printjes/teksten aan te doen, dit maakt het beeld erg druk/onrustig.

 

Tijdens de Fotoreportage

​ Ik neem zelf een speciaal fotohalster mee die je mag gebruiken, deze is heel makkelijk weg te werken in de nabewerking, hierdoor lijkt het alsof het paard los staat. Als je ervoor kiest om een hoofdstel of eigen halster om te doen bij je paard/pony zorg er dan voor dat deze schoon is en netjes is gepoetst. Ook is het handig om een hengsten ketting mee te nemen, deze is namelijk makkelijker weg te werken bij het nabewerken. Een halster of hoofdstel zal niet worden verwijderd in de nabewerking. Ik heb een speciale app met paardengeluidjes zodat de oren mooi naar staan. Wanneer je zelf bepaalde hulpmiddelen hebt waarvan je weet dat die goed werken bij je paard kun je deze natuurlijk ook altijd meenemen. Het is aan te raden om een oude handdoek mee te nemen tijdens de reportage om viezigheid weg te poetsen.

​Na de fotoreportage

​Na een fotosessie ontvang je binnen 1 dag alvast 1 foto gratis als voorproefje. De rest van de foto's kan je binnen 2 weken bekijken in je eigen beveiligde online privé galerij. Van daaruit kan je de foto's kiezen die je uiteindelijk wilt hebben.  Je hebt keuze uit ongeveer 50-80 foto's.
Uiteraard is het mogelijk extra foto's bij te bestellen, de tarieven van de nabestel pakketten worden hieronder aangegeven.

 

​Algemene voorwaarden
Wanneer je een fotoreportage boekt ga je automatisch stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle gekozen foto's worden altijd geleverd op groot formaat zonder logo.
Ook krijg je gratis diezelfde foto's in een speciaal social media formaat met mijn logo erop, deze kan je gebruiken op social media.

De tijds duur van een fotoshoot is een indicatie. Als een paard goed en makkelijk mee werkt zouden we eerder klaar kunnen zijn.

Als een paard het lastig vind om stil te staan of om de oren mooi naar voren te doen kan het zijn dat we langer bezig zijn.

 


 

Nabestellen van de foto's

 

Wil je achteraf toch meer foto's dan kan je altijd nabestellen.

Je ontvangt deze foto's digitaal in hoge resolutie zonder logo en in social media formaat met een logo.

 

1 foto = € 10,00

5 foto's = € 45,00

10 foto's = € 90,00

aantal van het gekozen pakket, dan kan je altijd nabestellen.

Je ontvangt deze foto's in hoge resolutie zonder logo en in social media formaat met een logo.

1 foto = € 15,00

5 foto's = € 70,00

10 foto's = € 120,00