Honden 

 

             

Honden

_________________________

Klik hier om honden reportage foto's te bekijken

De Locatie

Een mooie buiten locatie kan de foto net een extra wouw effect geven, ik weet zelf een aantal mooie fotolocaties te vinden. Natuurlijk mag je ook zelf een locatie uitzoeken, hoe mooier de locatie, des te mooier de foto's zullen worden. Denk hierbij aan prachtige bomen op de achtergrond, bloemen, bossen, een mooie tuin, de heide etc.

  

Weersomstandigheden
Als er is gekozen om de shoot buiten te doen zijn we afhankelijk van het weer. Bij regen, storm, onweer zal de fotoshoot niet doorgaan. Ik kijk altijd een dag van te voren wat de weersvoorspelling zal zijn, mocht het erg slecht zijn dan spreken we een nieuwe datum af. 

 

Tijdens de Fotoreportage

Het is geen probleem als uw hond niet los kan, ik heb een speciale lijn die ik heel makkelijk weg kan halen in de nabewerking zodat het lijkt alsof uw hond los is. We zullen op de locatie kleine stukjes lopen zodat we verschillende settings hebben wat weer een gevarieerd beeld geeft.

Na de fotoreportage

​Na een fotosessie ontvang je binnen 1 dag alvast 1 foto gratis als voorproefje. De rest van de foto's kan je binnen 2 weken bekijken in je eigen beveiligde online privé galerij. Van daaruit kan je de foto's kiezen die je uiteindelijk wilt hebben.  Je hebt keuze uit 20-25 foto's.
Uiteraard is het mogelijk extra foto's bij te bestellen, de tarieven van de nabestel pakketten worden hieronder aangegeven.​​Algemene voorwaarden
Wanneer je een fotoreportage boekt ga je automatisch stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.

Auteursrechten
De foto's die worden gemaakt zijn verbonden aan auteursrechten. Je krijgt de foto's aangeleverd met een klein logo. De foto's mogen alleen openbaar (op internet) getoond worden met het zichtbare logo en naamsvermelding. ​


Nabestellen van de foto's

 

Wil je achteraf toch meer foto's dan kan je altijd nabestellen.

Je ontvangt deze foto's digitaal in hoge resolutie zonder logo en in social media formaat met een logo.

 

1 foto = € 10,00

5 foto's = € 45,00

10 foto's = € 90,00